Mer nöje till din sommarstuga

juli 10, 2020

bigblu lanserar flexibla satellitpaket för sommarstugor.

Efter flera månaders ovisshet i Europa börjar restriktionerna långsamt lyftas, vilket betyder att många människor gärna åker ut till sina sommarstugor eller semesterhem.

Många av våra kunder i Europa har sommarstugor och vill gärna kunna använda en internetanslutning men även kunna stoppa och starta uppkopplingen på ett flexibelt sätt när det behövs.

Satellitbredband är en perfekt lösning eftersom det har 100 % täckning i hela landet, obegränsade mängder data, genomsnittliga hastigheter upp till 50 Mbps och nu även inkluderar en möjlighet att aktivera och avaktivera din service så att du får tillgång till alla bekvämligheter när du är på landet.

Hur mycket kostar det?

Kunder betalar ett belopp i förväg för att täcka utrustning och frakt, samt en aktiveringsavgift och en (valfri) installationskostnad. Du har ett kontrakt som gäller en månad åt gången, därför kan du helt enkelt kontakta oss när du behöver stänga av din tjänst eller när du vill aktivera den igen (en aktiveringsavgift på 10 € gäller).

På bigblu har vi anslutit hem och företag i hela Europa i över tio år. Varför inte bli en av tusentals kunder i Europa som njuter av allt som internet har att erbjuda?

bigblu
bredband som ger dig mer

100 % täckning. Tillgängligt i hela landet med professionell installation eller enkel självinstallation

Ta kontakt och anslut dig genom att ringa oss på: 010 88 48 766