Njut av en (virtuell) sportsommar

augusti 20, 2020

Det är lite svårare att njuta av en riktigt sportig sommar i år, med flera kancelleringar och uppskjutningar av olika evenemang på grund av den pågående pandemin. De internationellt kända evenemangen som EURO 2020 och Wimbledon kommer att förflyttas till 2021, men det finns fortfarande ett par sätt att fylla din sommar med sport. Med allt från tips om hur du kan hitta klassiska höjdpunkter till online verktyg som ger dig de sista målen, är vi här för att se till att din sportsommar rullar på som vanligt.

Återupplev klassiska ögonblick

Även om vi kanske missar glädjen över att se våra favoritidrottare spela live, har många ledande organisationer öppnat sina onlinearkiv så att vi kan återuppleva historiska stunder. Oavsett om du vill inleda en diskussion med en kompis om några av de mest delande stunderna i världscupen (du minns kanske ‘Guds hand’?) eller glädja familjen med de bästa olympiska öppningsceremonierna, så är de här några av de bästa sajterna att besöka:

  • FIFA TV – officiell YouTube-sajt för klassiska fotbollshöjdpunkter
  • Olympic Channel – officiell livestreaming av tidigare olympiska höjdpunkter
  • PGA Tour – dedicerad YouTube-kanal med de viktigaste höjdpunkterna inom golf

Håll dig uppdaterad

Med introduktionen av sportevenemang med social distans, inklusive den pågående UEFA Champions League, finns det nu flera olika online-verktyg som kan hjälpa dig att hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna och resultaten. Twitter-ämnen är ett asbra sätt att följa händelser och evenemang i realtid och ger dig dessutom möjligheten att endast följa uppdateringar från den sporten som du själv väljer. Det finns dessutom några fantastiska appar som The Bleacher Report och LiveScore, vilka erbjuder praktiska digitala kategorier för de senaste matchscheman.

Gör en nytolkning av sportevenemang

Vad sägs om att göra dina helt egna sportminnen? Att återskapa ikoniska ögonblick från sportvärlden har aldrig varit lättare. Om du gillar att spela, kan topptitlar som FIFA 20 och Madden NFL 20 ge dig den idrottsliga förmågan att återskapa klassiska sammandrabbningar mellan kända team från din soffa. Om du känner dig kreativ, kan du plocka upp din smartphone och hitta ett säkert, öppet område där du kan skapa en utmaning som du kan dela med kompisar eller till och med en parodi på dina favoritidrottsstunder!

Håll satelliterna sportiga

Visste du att vi erbjuder professionell satellitbredbandsupport för viktiga sportevenemang? Vi täcker allt från nationella handboll- och volleybollturneringar i Italien till cricket i Storbritannien och våra professionella satellittjänster ser till att du håller dig uppdaterad om sport. Nyligen levererade vi bland annat automatiska antennsystem till England and Wales Cricket Board för att de skulle kunna sända damserien i cricket via satellitinternet. Detta är en idealisk lösning för denna serie eftersom systemet är lätt att installera, kräver ingen existerande infrastruktur och stöds av vår pay-as-you-go-lösning så att de som tittar endast betalar för den tid och datamängd som de använder.

Denna sommars sportiga aspekter kommer kanske bli lite annorlunda, men det behöver inte hindra dig från att återuppleva förflutna stunder eller återskapa egna minnen som du kan dela online.